ПОМАГА ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА МЛАДОСТТА НА КОЖАТА НА КЛЕТЪЧНО НИВО

ВЗЕМЕТЕ 50% ОТСТЪПКА ЗА ВАШАТА ПОРЪЧКА:

-50%
Промоционална цена:
79 лева
Оригинална цена: 158 лева
До края на промоцията:
00часа
:
00минути
:
00секунди

ГОДИНИТЕ МИНАВАТ НЕЗАБЕЛЯЗАНО, НО НЕИЗБЕЖНО ОСТАВЯТ СЛЕДИ ВЪРХУ ВЪНШНИЯ НИ ОБЛИК.

Кариера, деца, дом – в ежедневието жените често забравят за себе си, за своята красота и външен вид. И тогава един ден в огледалото виждат невзрачна старица, уморена от живота... ТЕ МИСЛЯТ, ЧЕ ПЛАСТИКАТА Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ЩЕ ГИ СПАСИ! Но това не е вярно!
И ние сме готови да го докажем!

ЛИЦЕТО И ШИЯТА СА ОСНОВНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ВЪЗРАСТТА.

В тези зони кожата е по-склонна към бързо стареене, загуба на еластичност, бръчки и хиперпигментация.
С възрастта яснотата на овала на лицето се губи, под въздействието на гравитацията тъканите се отпускат и на лицето се появява уморено изражение.
Грешка е да се смята, че единственият начин да се отървете от уморената кожа, бръчките и подпухналостта е чрез операция. Можете да спрете стареенето и да обърнете годините си с най-новата формула против стареене!

КОЛАГЕН

Този протеин е една от най-важните основи на нашата кожа. ОТ КОЛАГЕНА ЗАВИСИ ЗДРАВИНАТА, СТЯГАНЕТО И КАЧЕСТВОТО НА КОЖАТА.
КАК ДА СПРЕМ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА?

Необходимо е да се започне процес, при който в тялото се образуват фибриларни колагенови протеинови молекули, които повишават здравината и еластичността на кожата, в медицината този процес се нарича Неоколаген.

Стареещите кожни клетки произвеждат малко количество колаген и голямо количество ензими, които разрушават колагена, такъв дисбаланс прави процеса на стареене необратим.

Прилагането на продукти, съдържащи екстракт от охлюви и хиалуронова киселина върху повърхността на кожата, е клинично доказано, че помага за стимулиране на производството на нов, непокътнат колаген.

Свързването на клетките с новия колаген подобрява еластичността, което от своя страна подобрява баланса на производството и разграждането на колаген, като забавя процеса на стареене.

ПРЕДИСЛЕД

ПОМАГА ЗА ИЗМИВАНЕ НА ВЪЗРАСТТА ОТ ЛИЦЕТО

Продукт, който отговаря на най-високите стандарти за качество показва отлични клинично доказани резултати. LIFTACTIVE ПОМАГА ЗА СТАРТИРАНЕТО НА ПРОЦЕСА НА ЕСТЕСТВЕНО ПОДМЛАДЯВАНЕ, ЧРЕЗ ПОВИШАВАНЕТО НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВАШИЯ СОБСТВЕН КОЛАГЕН. С негова помощ се оформя структурата на колагеновите влакна за възстановяване и поддържане на ясния контур на лицето.
ПОРЪЧАЙ

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Това е най-силното вещество, което СТИМУЛИРА РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА КОЖАТА. Има интензивен стягащ ефект, като придава тонус на всички слоеве на кожата.
– 1.
Помага на кожата да се хидратира и поддържа оптимални нива на влага.
– 2.
спомага за стимулиране на пептидния синтез.
– 3.
помага за поддържане и укрепване на системата за самозащита на кожните клетки
– 4.
прави кожата гладка и сияйна

С КАКВИ ВЪЗРАСТОВИ ДЕФЕКТИ СЕ БОРИ LIFTACTIVE?

бръчки около устата, очите, челото, увиснали ъгли на устата и очите
торбички под очите, отоци, увиснал горен клепач, кръгове под очите
носна гънка, матов тен, отпуснат овал на лицето
ПРИВЕДЕТЕ СЕ В РЕД

Liftactive

СЕЛЕКЦИЯ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ КОЗМЕТОЛОЗИ В СВЕТА

Запазването на младостта и възстановяването на предишната еластичност на кожата е мечтата на много жени. Но малко хора знаят как да подходят правилно към тази задача. Постоянно тествам различни козметични продукти върху себе си и моите пациенти. За съжаление, малко продукти отговарят на всички критерии за качество и ефективност. НО LIFTACTIVE НАДМИНА ВСИЧКИ МОИ ОЧАКВАНИЯ!

Това не е само ежедневна грижа. Ефектът от използването на LIFTACTIVE е сравним с най-ефективните и скъпи козметични процедури. И в някои отношения LIFTACTIVE дори ги превъзхожда.

-Роза Велкова, козметолог, началник на отделението по дерматология и козметология.

Recensione precedente Recensione prossimo >>>
ПОМАГА ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА МЛАДОСТТА НА КОЖАТА НА КЛЕТЪЧНО НИВО

ВЗЕМЕТЕ 50% ОТСТЪПКА ЗА ВАШАТА ПОРЪЧКА:

-50%
Промоционална цена:
79 лева
Оригинална цена: 158 лева
До края на промоцията:
00часа
:
00минути
:
00секунди